Nemzetközi foci

„Xavi? A telefonszáma sincs meg” – a kiszemeltet nem hozta lázba a Barca

Aitor Alcalde Colomer / Getty Images
Aitor Alcalde Colomer / Getty Images

Június 30-án lejár a Barcelona focicsapatánál Sergio Busquets szerződése, és egyelőre csak találgatni lehet arról, hogy a klub közelmúltjának meghatározó középpályás hosszabbít-e. A vezetőségnek ugyanakkor készülnie kell arra az esetre is, ha a 34 éves játékos a távozás mellett döntene, az egyik kiszemelt pedig a Villarrealban játszó Dani Parejo.

Bár Parejo is már 33 éves, tökéletes átmeneti megoldásnak tartja őt Xavi Hernández, a Barca vezetőedzője. A játékost egyébként az évek során már többször hírbe hozták a katalán klubbal, bár a legutóbbi nyilatkozata alapján őt magát nem hozza lázba a lehetőség.

Xavi? A telefonszáma sincs meg. Semmilyen egyeztetésről nem tudok. Lehet, hogy az ügynökömet megkeresték, de hozzám semmi nem jutott el. Ha volt is valami, nem annyira fontos, hogy közöljék velem

idézte a Football-Espana Parejót.

Míg a Barcelona utcahosszal (12 ponttal) vezeti jelenleg a spanyol bajnokságot, addig a Villarreal a hatodik, Konferencia Liga-selejtezőt érő helyen áll jelenleg. Ugyanakkor csak négy pontra van elmaradva a már Bajnokok Ligája-indulást érő helyen álló Real Sociedad mögött, a legutóbbi fordulóban épp a baszk riválist verte 2-0-ra, Dani Parejo tizenegyesből szerezte az első gólt.

Olvasói sztorik