Nemzetközi foci

Laidouni: Azt hittem csak szép szavakkal próbálnak elcsábítani

Ulrik Pedersen/DeFodi Images via Getty Images
Ulrik Pedersen/DeFodi Images via Getty Images

Aissa Laidouni az Onze Mondialnak adott interjút, amiben a Fradiban eltöltött éveiről említést tett, szúrta ki a Nemzeti Sport.

A tunéziai középpályás 2020-ban a Voluntariból igazolt a magyar bajnokhoz, amellyel rendkívül eredményes időszakot töltött, többek között a Bajnokok Ligájában és az Európa Ligában is csoportkörbe jutott. Januárban a Bundesligában szereplő Union Berlinhez szerződött, de a francia magazinnak azt mondta, élete legszebb időszakát töltötte Magyarországon.

„A Romániában eltöltött éveim után biztos voltam benne, hogy Magyarországon minden rendben lesz, főképp az ország legjobb csapatának tagjaként. Két és fél évet töltöttem ott és elmondhatom, ez volt életem egyik legjobb időszaka”

– közölte Laidouni.

Ennél persze részletesebb beszámolót is adott a tunéziai válogatott, elmesélte például, hogy azt hitte, a Fradi csak hitegeti a jól hangzó szavakkal, de végül mégis valóra váltotta az álmait.

Először kételkedtem, azt hittem csak szép szavakkal próbálnak elcsábítani, aztán megértettem a klub komolyságát és ambícióit.

Franciaország után a legfőbb célom az volt, hogy olyan klubhoz csatlakozzak, amely részt vesz az európai sorozatokban, így egyeztek az elképzelésink a Fradival, végül ténylegesen a BL-ben találtam magam. Már a selejtezőkben is neves csapatokkal találkoztunk és akkor megértettem, milyen komoly meccseken veszek részt. Mindezen felül ráadásul játszhattam Messi Barcelonájával és Ronaldo Juventusával is. Mi mást kívánhatna az ember?”

– mesélte el Laidouni.

A 26 éves középpályás két bajnoki címet és egy Magyar Kupát nyert a Ferencváros játékosaként, az Union Berlin 2.6 millió euróért szerződtette a téli átigazolási szezonban.

Olvasói sztorik