Nemzetközi foci

Utódja szerint lenyűgöző munkát végzett a kirúgott Chelsea-edző

Adrian DENNIS / AFP
Adrian DENNIS / AFP
Bruno Saltor, a Chelsea ideiglenes vezetőedzője úgy véli, Graham Potter elképesztő munkát végzett a klubnál, annak ellenére, hogy elbocsátották.

A londoni futballklub vezetői vasárnap este közleményt adtak ki az angol szakember távozásáról, amiben jelezték, hogy ideiglenesen Bruno Saltor irányítja majd a csapatot.

A Brighton egykori jobbhátvédje tavaly óta dolgozott másodedzőként a klubnál, most pedig abban bízik, hogy képes lesz összekapni a tanítványait a bajnokság hajrájára.

Szerintem Potter lenyűgöző munkát végzett, de most nekem az a feladatom, hogy segítsek a klubnak, és a lehető legprofibb legyek. Nehéz 24 óra áll mögöttem

jelentette ki a 42 éves szakember.

Pottert azt követően menesztette a Chelsea, hogy szombaton 2-0-s hazai vereséget szenvedett az Aston Villától, és már csak a Premier League 11. helyén áll.

Kedden Liverpoolban lép pályára, azzal együtt még tíz bajnokija van, hogy esetleg odaérjen az élmezőnybe.

„A Chelsea-t képviseljük, egy csodálatos történelemmel rendelkező klubot, és ez a győzelemről, a dominálásról szól. Ez egy hatalmas kihívás. Mindössze négy évet edzősködtem, de 24 éve foglalkozom futballal. Rengeteg tapasztalatom van, hiszen voltam már ilyen helyzetben. Megpróbálok segíteni” – tette hozzá Saltor.

Kapcsolódó
Nem várt tovább, kirúgta vezetőedzőjét a Chelsea
Hiába fogadkozott a vezetőség, hogy kitart Graham Potter mellett.
Olvasói sztorik