Nemzetközi foci

Az olasz bajnokesélyes már készíti az új szerződést a fantasztikus szezont futó Kvaradonának

Loris Roselli / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Loris Roselli / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Minden jel arra mutat, hogy a Napoli 1990 és 1997 után története harmadik bajnoki címét nyeri, hiszen Luciano Spalletti 19 pontos előnnyel vezeti az olasz labdarúgó-bajnokságot.

A Napoli menetelésében hatalmas szerepet játszott a tavaly nyáron igazolt grúz Hvicsa Kvarachelia, akiért mindössze 11,5 eurót fizetett az olasz klub a Dinamo Batuminak. A 22 éves új fiú mindenkit elkápráztatott cseleivel, góljaival, gólpasszaival, és gyorsan meg is kapta a Kvaradona becenevet a nápolyi drukkerektől.

A bajnokságban és a BL-ben 30 meccsen 14 gólt és 14 gólpasszt pakolt a közösbe, nem csoda, hogy a Napoli új szerződést ajánlott neki.

A Football Italia francia forrásokra hivatkozva azt írja, Kvarachelia új szerződése 2028 nyaráig szól, és évi 4 millió eurót keres majd, kivásárlási ár pedig nem kerül bele, vagyis annyit kérhet érte a Napoli, amennyit nem szégyell.

Várhatóan a hivatalos bejelentés is megtörténik majd néhány héten belül. A Napoli a hétvégén a címvédő Milant fogadja, amellyel a BL-negyeddöntőben is összecsap majd.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik