Nemzetközi foci

Semmi jót nem ígér a magyar válogatottnak az Eb-selejtezős ellenfél

Mónus Márton / MTI
Mónus Márton / MTI

Mladen Krstajic szövetségi kapitány becsvágyó, motivált bolgár labdarúgó-válogatottat ígért a magyarok elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

„A Montenegrótól elszenvedett vereség miatt nagy nyomás alatt vagyunk, de be akarjuk bizonyítani, hogy erős csapatunk van.

Motivált és becsvágyó együttest láthatnak majd, a fiatal játékosainknak persze lesznek hibái, de győzelmei is

– fogalmazott a szerb szakember, aki arról is beszámolt, hogy szerinte tanítványai nem érdemeltek vereséget a pénteki nyitófordulóban.

Krstajic hangsúlyozta, játékosai ugyan elfáradtak, de két nap elegendőnek bizonyult a regenerálódáshoz, így felkészülten várják a hétfői összecsapást. A magyar nemzeti együttest fizikálisan és taktikailag is jónak nevezte.

A Werder Bremen futballistája, Ilia Gruev arról beszélt, hogy a magyar válogatott magját a Bundesligában szereplő labdarúgók adják, akik egytől egyig kiváló játékosok, ennek megfelelően a magyar csapat erősségei.

A Puskás Arénában sorra kerülő magyar-bolgár mérkőzés 20.45-kor kezdődik a török Halil Umut Meler sípjelére. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik