Nemzetközi foci

Ancelotti kételkedett, Xavi visszaszólt neki az El Clásico után

Youtube
Youtube

Bár korán vezetést szerzett a Real Madrid Barcelonában, végül 2-1-re elveszítette a vasárnap esti rangadót, és könnyen lehet, hogy a bajnoki küzdelmet is, ugyanis már 12 pontra nőtt a különbség a riválisok közt a Barca javára.

1-1-es állásnál, a hajrába érve egyébként a Real betalált, Marco Asensio váltotta gólra Dani Carvajal passzát, de VAR-ral visszanézték és kiderült, hogy a spanyol válogatott játékos egy hajszállal, de lesről volt eredményes. Ugyanakkor ezt a döntést értetlenkedve fogadta Carlo Ancelotti, a címvédő vezetőedzője, aki azt mondta, egyáltalán nincs meggyőződve arról, hogy lesen volt a játékosa.

Xavi sajtótájékoztatóján szembesítették Ancelotti szavaival, mire a Barca edzője úgy reagált, meglepték az olasz edző szavai.

Kétségei vannak? A les miatt? Ez azért elég egyértelmű: les vagy sem. Tisztán les volt, efelől semmi kétség. Botrány, ha ezek után a VAR-döntés lesz majd a téma

mondta Xavi, aki csapata előnye tudatában sem tekinti lezártnak a bajnoki cím kérdését.

A győztes gólt Franck Kessié a 92. percben szerezte.

A Király Kupa elődöntőjének barcelonai visszavágóján a válogatott szünetet követően, április 5-én ismét összecsap a két rivális, ezt a találkozót 1-0-s előnyből várhatják a katalánok.

Olvasói sztorik