Nemzetközi foci

A rivális a Barca nehéz helyzetét kihasználva vinné el a fiatal játékost

Visionhaus / Getty Images
Visionhaus / Getty Images

A nehéz anyagi helyzetben lévő Barcelona fizetési sapkája úgy áll, hogy jelen állás szerint nem tudna játékost igazolni a nyáron. Így aztán várhatóan el kell majd adnia pár labdarúgót a klubnak, és ezt a helyzetet használná ki az Atlético Madrid.

Amikor a két klub a télen megegyezett Memphis Depay Madridba igazolásáról, akkor abban is megállapodtak, hogy a katalánok a nyáron megszerezhetik Yannick Carrasco játékjogát. A Barca 15 millió euróért igazolhatja le a belga válogatott játékost, aki több poszton is bevethető.

Az Atlético kiszemeltje Carrasco pótlására a Barca fiatal szélsője, Abde Ezzalzouli.

A marokkói válogatottal a katari világbajnokságon negyedik helyet szerző játékos az előző szezonban összesen 12-szer lépett pályára a Barcelona első csapatában, majd a több játéklehetőség reményében a nyáron kölcsönadták őt az Osasunának. Új csapatában eddig 21 mérkőzésen játszott, az utóbbi időszakban pedig mind a kupában, mind a bajnokságban fontos góljai voltak. Három találatnál és két gólpassznál jár.

A Sport szerint egy komoly ajánlat esetén a Barcelona nem zárkózik el a játékos eladásától, de minden bizonnyal többet fog kérni, mint a 15 millió eurót, amit Carrascóért készülnek kifizetni.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik