Nemzetközi foci

A gatyáját letolva mutogatta magát egy bárban a Manchester City focistája

Jon Hobley / MI News / NurPhoto
Jon Hobley / MI News / NurPhoto

Kyle Walker, a Manchester City angol válogatott védője belecsapott a lecsóba vasárnap délután, az ebédet ugyanis némi italozással fojtotta le, és ez nem éppen a legjobb oldalát hozta elő belőle.

A Daily Mail beszámolója alapján Walker már láthatóan ittasan érkezett meg egy manchesteri bárba barátaival és két nőismerősével. Ott aztán még magába döntött néhány italt, hogy aztán azzal botránkoztassa meg a bár vendégeit, hogy a nadrágját letolva mutogassa magát.

Pár perccel később megismételte ezt a mutatványt, majd az este folyamán megcsókolta az egyik nőismerősét, akinek a mellét is megfogta. A Daily Mail kiemelte, hogy Walker felesége, Annie Kilner nem szerepelt a bárban készült felvételeken.

Lehet, hogy Walker viccesnek találta a gatyaletolást, de a lap szerint a rendőrség vizsgálatot indíthat az ügyben, és legrosszabb esetben akár börtönbüntetést is kaphat a szeméremsértés miatt. A focista és Kilner kapcsolata számos vihart túlélt már, igaz, a nő kétszer már szakított Walkerrel. Először akkor, amikor a focista összeszűrte a levet egy valóságshow-szereplővel, aztán 2019-ben ismét összejöttek, de egy év múlva Kilner újra lapátra tette Walkert, miután egy modell Lauryn Goodman azt állította, hogy gyereket vár a férfitól.

A koronavírus miatti lezárások idején Walker azzal került a hírekbe, hogy két örömlánnyal tartott szexpartit, végül 2020 júniusában egy 250 ezer fontos gyűrűvel megkérte Kilner kezét, de ahogy a mostani eset is mutatja, a vér nem válik vízzé nála sem.

Olvasói sztorik