Nemzetközi foci

Napokig tudnánk nézegetni a külsővel adott, varázslatos gólpasszt

Alessandro Sabattini / Getty Images
Alessandro Sabattini / Getty Images

A Sassoulo hosszabbításban szerzett góllal 3-2-re legyőzte vendégét, a Cremonesét az olasz labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának hétfői játéknapján. A hazaiak a szünetben már két találattal vezettek, és bár a kiesőjelölt Cremonese a második félidőben egyenlített, végül a hazaiak az albán Nedim Bajrami 92. percben született góljával otthon tartották mindhárom pontot.

A meccs hőse Bajrami mellett Armand Laurienté volt: a francia szélső szabadrúgásból eredményes volt (a 2020/21-es szezon óta csak egy játékos szerzett nála több gólt direkt szabadrúgásból a topligákban), illetve kiosztott két gólpasszt is. A hajrában remek mozdulattal, jobb külsővel passzolt Bajramihoz.

A Sassuolo elmúlt hat mérkőzésén ötödször szerzett pontot és negyedik alkalommal győzött.

 

A Torino egygólos győzelmet aratott a vendég Bologna felett: a találkozó egyetlen találatát az elefántcsontparti Yann Karamoh szerezte a 22. percben.

Kapcsolódó
Egy újabb szélső, aki miatt érdemes az olasz bajnokságot nézni
Bár a Sassuolo jelenleg a 15. a Serie A-ban, ez nem Armand Laurientén múlik, aki Európa élmezőnyében van a helyzetek kialakításában. A francia játékos a nyáron érkezett és egyből alapember lett új csapatában, ha nem akad meg a fejlődése, róla is sokat hallhatunk még.

Serie A, 25. forduló

Sassuolo-Cremonese 3-2 (2-0)
Torino-Bologna 1-0 (1-0)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik