Nemzetközi foci

Messi apja a barcelonai visszatérésről: Az élet annyi fordulatot vesz

Anne-Christine POUJOULAT / AFP
Anne-Christine POUJOULAT / AFP
Folytatja a tárgyalásokat egymással Lionel Messi és a Paris Saint-Germain, és úgy tűnik, a világbajnok argentin nem hagyja ott jelenlegi csapatát a nyáron. Aztán persze, ki tudja...

A csapatkapitány 2021 nyarán csatlakozott a Paris Saint-Germainhez, miután pénzügyi problémák miatt nem hosszabbították meg szerződését a Barcával. A jelenlegi megállapodása június 30-ig tart, de az ESPN úgy tudja, egy-, esetleg egy plusz egyéves megoldásban gondolkodnak a felek.

Édesapja, és egyben ügynöke, Jorge Messi a napokban Párizsban járt, kedden megtekintette a Bayern München elleni BL-nyolcaddöntőt, szerdán pedig találkozott és tárgyalta PSG sportigazgatójával, Luis Camposszal.

Az elvi megállapodás már megszületett arról, hogy a klasszis marad, de a források hozzátették, hogy a PSG még nem tett elfogadható ajánlatot. Ugyan hallani arról, hogy az Inter Miami és a Barcelona is szívesen szerződtetné, Jorge Messi ezt nem tartja valószínűnek.

„Nem hiszem, hogy visszatér Barcelonába, mert a feltételek nem adottak” – mondta. Azt is tagadta, hogy beszélt volna a Barcelona elnökével, Joan Laportával fia jövőjéről, de nem zárta be teljesen a Camp Nou ajtaját.

Nem tudom, mi lesz, az élet annyi fordulatot vesz

– jegyezte meg.

Olvasói sztorik