Nemzetközi foci

„A leglustább focista, akit valaha láttam” – korábbi csapattársa nem kímélte a Real játékosát

Diego Souto/Quality Sport Images / Getty Images
Diego Souto/Quality Sport Images / Getty Images

John Obi Mikel éveket töltött el anno a Chelsea-nél, a napokban pedig ezt az időszakot elevenítette fel egy nyilatkozatában. Szóba került Eden Hazard is, a belgáról pedig a következőt mondta Mikel:

Ő a leglustább focista, akit valaha láttam… Közben meccsnapokon meg sokszor ő volt a mérkőzés embere

– mondta a középpályás, aki arról is beszélt, hogy Hazard imád enni, sokszor volt, hogy vacsora után még az asztalnál maradt és rizspudingot tömött magába. Mikel meg is jegyezte, hogy a belga tehetségével sosem volt probléma, de többet kihozhatott volna magából, ha jobban odateszi magát az edzéseken.

Egy másik anekdota szerint José Mourinho megríkatta Mohamed Szalah-t, amikor még mindketten a Chelsea-nél voltak. Az egyiptominak volt egy rossz félideje, amikor a portugál edző lecsapott rá.

Szalah az öltözőben ült, Mourinho pedig beviharzott és szabályosan rátámadt. Szalah el is sírta magát, a második félidőre pedig már lecserélték. Mondhatta volna azt is, hogy nem játszol jól, lecseréllek, de helyette megalázta

– mondta Mikel.

John Obi Mikelt 2006-ban, a norvég Lyn csapatától igazolta le a Chelsea, 2017-ig erősítette a londoniakat, 372 meccse volt a csapatban. Részese volt két bajnoki címnek, egy Bajnokok Ligája- és egy Európa Liga-győzelemnek is.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik