Nemzetközi foci bajnokok ligája

Neymar elismerte az öltözőbeli veszekedést

Valery HACHE / AFP
Valery HACHE / AFP

Sorozatban két tétmérkőzést veszített el a Paris Saint-Germain labdarúgócsapata, amely a Marseille elleni kupabúcsú után szombaton 3-1-re kikapott az AS Monacótól is. A bajnoki zakót követően állítólag csúnya jelenetek játszódtak le az öltözőben, a L’Équipe értesülései szerint Luis Campos sportigazgató összeveszett Marquinhosszal és Neymarral, utóbbi pedig Vitinhát és Hugo Ekitikét szidta a gyenge teljesítménye miatt.

A Bayern München elleni keddi, Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő előtti sajtótájékoztatón az újságírók nem hagyhatták ki, hogy rákérdezzenek az afférra a brazil klasszisnál, aki nem tagadta a veszekedést, de nem is csinált belőle nagy problémát.

„Valami történt valóban, de csak egy kis vita, ugyanis nem értettünk egyet. Ez szinte minden nap megtörténik. De mindenkit szeretek a klubban.

Olyan ez, mint a barátnőmmel való kapcsolat, a futball sem csupa szerelem

mondta.

Neymar hangsúlyozta, hogy már teljes mértékben a keddi meccsre összpontosít, és úgy véli, Kylian Mbappé visszatérése nagy lökést jelentene a PSG számára.

„Azt mondta, jól érzi magát, szóval ez jó jel. Kylian rendkívül fontos és nagyszerű játékos. Lionel Messivel együtt hárman is a pályán vagyunk, különösen erősnek érezzük magunkat. Remélem, kedden tud játszani.”

Olvasói sztorik