Nemzetközi foci

Röhejes okból maradt le a PSG a téli topigazolásról

Laurence Griffiths / Getty Images
Laurence Griffiths / Getty Images

Szinte minden készen állt ahhoz, hogy a marokkói válogatott Hakim Zijes is klubot váltson a téli átigazolási piac keddi zárónapján és kölcsönben a PSG-hez kerüljön, épp emiatt a játékos már el is utazott Párizsba és teljesítette a kötelező orvosi vizsgálatot is. Csakhogy a megállapodásból végül semmi nem lett, és ebben a jelenlegi munkaadója, a Chelsea a hibás.

A londoniak ugyanis háromszor is rossz dokumentumot küldtek át, majd kétszer a jót, de mindkétszer hiányzott róla az aláírás. Így nem sikerült időben véglegesíteni a kölcsönszerződést.

A Chelsea-nél minden idegszálukkal arra koncentráltak, hogy sikerüljön nyélbe ütni Enzo Fernández megszerzését, így eshetett meg a figyelmetlenség. Az Argentínával Katarban világbajnoki címet nyert középpályás végül Premier League-rekordot jelentő összegért tényleg a londoniak játékosa lesz.

A L’Equipe cikke szerint még futott egy kört a Paris Saint-Germain annak reményében, hogy megszerezze a szezon végéig Zijest, ám nem fogadták el a kérvényét. A marokkói szélső így marad a Chelsea-nél, ahová 2025 nyaráig köti szerződés.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik