Nemzetközi foci

Edzője szerint Cristiano Ronaldo visszatér Európába

Mohammed Saad / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP
Mohammed Saad / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Cristiano Ronaldo még a katari világbajnokság előtt adott egy interjút, amiben komoly kritikát fogalmazott meg a Manchester United és annak edzője, Erik ten Hag felé. Az nem meglepő, hogy a kifakadás következménye az lett, hogy szerződést bontottak vele, az már inkább, hogy az európai topbajnokságok helyett Szaúd-Arábia felé vette az irányt és 2025-ig szóló szerződést írt alá az al-Nasszr csapatához – a hírek szerint évi 200 millió eurós fizetésért.

Mivel a portugál támadó februárban már a 38. életévét tölti be, gondolhatnánk, hogy az al-Nasszr lesz az utolsó csapata. A klub vezetőedzője, Rudi Garcia azonban más véleményen van.

Cristiano Ronaldo érkezése rendkívül pozitív, segít megosztani a védők figyelmét. A világ egyik legjobbja. Nem itt fejezi be a karrierjét, vissza fog térni Európába

mondta Rudi Garcia, ami alighanem megfelelő alapot szolgáltat majd a Ronaldóval kapcsolatos pletykáknak a későbbiekben. Korábban egyébként már felmerült, hogy amennyiben a szaúdi tulajdonban lévő Newcastle United Bajnokok Ligája-indulást érő helyen végez, a portugál kölcsönben az angol csapathoz kerül.

Ugyan a Paris Saint-Germain elleni gálameccsen kétszer is beköszönt Cristiano Ronaldo, az első tétmeccsen szerzett gólja még várat magára a szaúdi al-Nasszr csapatában. A portugál támadó eddig egy bajnokin és egy kupameccsen van túl, ám sem az al-Attifak, sem az al-Ittihad ellen nem talált be – előbbit megnyerte csapata, utóbbi találkozót viszont 3-1-re elveszítette.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik