Nemzetközi foci

Négy légiósra sem számít, nagytakarítást tartott a fehérvári futballcsapat

Szerda este szurkolói ankétot tartott a Fehérvár FC labdarúgócsapata, Juhász Roland sportigazgató és Huszti Szabolcs edző több fontos kérdésre is válaszoltak a megjelenteknek.

A klub hivatalos honlapjának beszámolója szerint Juhász elmondta, szélső és csatár posztra szeretnénk még igazolni, de a piacon szinte minden csapat szeretné szerződtetni a potenciálisan jó játékosokat. Hozzátette, a jelenlegi nyolcadik helyezés nem könnyíteni meg a helyzetüket az átigazolási piacon, de még két-három játékost szeretnénk szerződtetni a télen.

Az elmúlt években a környező országokban is egyre fizetőképesebbek lettek a csapatok, így míg korábban egy játékosért négy-öt klub versengett a piacon, mára már Magyarországon áll érte sorban négy csapat.

A fiatal kiszemeltekkel kapcsolatban a sportigazgató elmondta, ár-érték arányban nem reális ajánlatokkal találkoztak, Szappanos Péterrel pedig hosszú tárgyalások után nem sikerült megegyezni a Budapest Honvéddal.

Hangsúlyozta, nem átigazolási időszakokban gondolkodnak, hanem folyamatosan monitorozzák a potenciális futballistákat, a jelenlegi keret tagjainál pedig a teljesítmény fogja eldönteni, hogy kire számítanak a jövőben.

Elhangzott, hogy Budu Zivzivadze mellett Claudiu Bumbára, Artem Sabanovra és Jevhen Makarenkóra sem számít a szakvezetés – ezt közölték a játékosokkal is.

Huszti Szabolcs azt szeretné látni, hogy bárhol is megy ki a csapat a pályára, az látszódjon, hogy nyerni akarnak, és azokat a játékosokat fogja a pályára küldeni, akikben megvan ez a mentalitás.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik