Nemzetközi foci

Az ellenfele végbelébe nyúlt a focista, ezért vizsgálat indult

Egészen hihetetlen eset borzolja a kedélyeket hol máshol, mint Angéliában, Nottinghamben. Az eset január 8-án történt, és a helyi labdarúgó szövetség fegyelmi bizottságából egy üzenetváltás formájában szivárgott ki, amelyet a Nottinghamshire Live hozott először nyilvánosságra.

Feljelentés érkezett arról, hogy a [hazai csapat] és a [vendégcsapat] közötti mérkőzés során egy játékos állítólag az ellenfél játékosának végbélnyílásába dugta az ujját, vagy ujjait

– áll a lap által idézett üzenetben.

A Nottinghamshire FA jelenleg olyan tanúkat keres, akik nézőként, közreműködőként ott voltak a meccsen, továbbá január 23-ig írásos nyilatkozatot kérnek a meccsen résztvevő edzőktől, és játékosoktól.

A futballpályán történt szexuális zaklatás az FA E3 szabályának –  „Helytelen magatartás” – megsértését jelenti, és nem először fordult elő Angliában.

A talksport.com twitter oldalán a témába vágó cikk alatt egy hozzászólásban rögtön mellékeltek egy hasonló videót:

Aztán: tavaly kilencmeccses eltiltást kapott egy bajnokságon kívüli játékos, akit azzal vádoltak, hogy a labdarúgó mérkőzésen két ellenfelének is megfogta a heréjét.

Továbbá: a rögbi szövetség egy 2020-as Six Nations meccset követően az angol Joe Marlert tíz hétre eltiltotta, mert megragadta Alun Wyn Jones walesi kapitány heréit .

És még: az NRL 2001-ben az egykori ausztrál válogatott John Hopoate-ot függesztette fel 12 hétre, miután a Wests Tigersben – North Queensland Cowboys meccsen a televíziós felvételeken is látható módon három ellenfelének is bedugta az ujjait a végbelébe.

(A fotó illusztráció – forrás, AFP)

Olvasói sztorik