Nemzetközi foci

„Tényleg azért jöttél ide, hogy ezt a kérdést tedd föl?” – Jürgen Klopp kiosztott egy újságírót

Ryan Pierse/Getty Images
Ryan Pierse/Getty Images

Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője kiosztott egy újságírót, aki a klub pénzügyi helyzetéről kérdezte.

Carl Markham arról kérdezte a német szakembert, hogy miért mondta korábban, hogy nem tudják igazolásokkal megoldani a csapat problémáit. Kérdése arra vonatkozott, hogy nincs megfelelő játékos hozzá a piacon, vagy csak a Liverpoolnak nincs rá pénze? Erre Klopp felhúzta magát és így válaszolt.

„Ne már, most mondjam el újra a pénzes sztorit? Miért kérdezed ezt? Mióta itt vagyok tarthattam vagy hatezer sajtótájékoztatót, ezekből 5999 alkalommal te is ott voltál. Most komolyan újra mondjam el? Tényleg? Újra el kell mondanom?

Azért jöttél ide, hogy ezt a kérdést feltedd, pedig te is tudod rá a választ. Mi lenne rá az ok, hogy hegyekben áll a pénz a bankban és ne vennénk belőle játékost akkor sem, ha épp elérhetőek? Ezt gondolod rólam? Ennyi év után? Nem tudom, miért teszed fel ezt a kérdést, amikor tudod rá a választ. Tényleg nem értem

mondta Klopp.

A Liverpool edzője arról is beszélt, hogy nem akarják az összes sérül támadót újakkal pótolni, mert nyárra lenne féltucat csatára a klubnak, akiket be sem tudna nevezni egyszerre, így ebből a szempontból is mérlegelnie kell a lehetőségeket.

Olvasói sztorik