Nemzetközi foci

Ilyen pofátlan szellemgólt még nem látott a futballvilág

A videobíróval a két leggyakoribb probléma, hogy van és rosszul dönt, vagy éppen nincsen. Nos, az olasz hetedosztályban valószínűleg soha nem is lesz ilyen technikai segítség, pedig, hogy néha kellene, arról az ASD Noicattaro csapata ódákat tudna regélni.

Az ASD Noicattaro és a Castellana 1928 közötti hétvégi mérkőzésen egyetlen gól született – legalábbis a játékvezető szerint. A Castellana a 18. percben vezetett támadást, azonban Sabatelli négy méterről az oldalhálóba bombázta a labdát. Ezt egyedül a játékvezető nem láthatta, mert gólt ítélt, és a hazaiak hiába reklamáltak, hajthatatlannak bizonyult.

Erősíthette benne a gól érzését az is, hogy a Castellana játékosai sportszerűtlen módon nem segítették, hanem megünnepelték a fantomgólt, amelynek köszönhetően 1-0-ra nyertek, és eltávolodtak az alsó zónától.

A Noicattaro a mérkőzést követően óvást nyújtott be, és a játékvezető hibája miatt a mérkőzés megismétlését szeretné elérni. A klubvezetés azt mondta, amennyiben ez nem történik meg, kész visszalépni a folytatástól. A közösségi oldalra csak annyit írt ki: Szégyen!

A castellanai klub néhány órával a meccs után sajtóközleményt adott ki, amelyben elnézést kért a sportszerűtlen magatartásért és elismerte, hogy a labda nem került be a kapuba.

Olvasói sztorik