Nemzetközi foci

Döbbenetes hiba a liverpooli kapustól, góllal büntetett az ellenfél

Újrajátszásra kényszerül a Liverpool és a Wolves a labdarúgó FA Kupa 3. fordulójában, miután a két csapat egy fordulatos meccsen 2-2-es döntetlent játszott egymással.

Alisson döbbenetes hibája kellett ahhoz, hogy a vendégcsapat előnybe kerüljön, lényegében odaadta a labdát a brazil kapus Guedesnek, aki aztán az üres kapuba lőtt. Mindez a 26. percben történt.

Még a szünet előtt egyenlített a Pool, a sokat kritizált Darwin Núnez kapott remek labdát Alexander-Arnoldtól, amit kapásból a hálóba lőtt. A fordulás után a Wolves védelme hibázott látványosat, amiből Szalah szerezte meg a vezetést a hazai csapatnak, de negyedórával a később a csereember, Hvang egyenlített – Alisson ekkor sem állt a helyzet magaslatán.

Darwin gólja:

A hajrában még volt egy les miatt végül érvénytelenített gólja a Wolvesnak, így maradt a 2-2, a továbbjutást majd az újrajátszás alkalmával dől el.

Ezen a meccsen debütált a Liverpoolnál a téli szerzemény, Cody Gakpo. A holland támadó kezdőként 84 percet kapott, volt egy lövése, 74 százalékkal passzolt, és összesen 41-szer ért labdába.

Olvasói sztorik