Nemzetközi foci

„Egy rúgással eltávolítottam a testvéremtől az üvöltöző embert” – Szalai Ádám verekedésbe keveredett

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Verekedésbe keveredett a magyar válogatott korábbi csapatkapitánya, Szalai Ádám, írta a Blikk. A sztárfocista azt mondta, csak a testvérét védte meg, akit részeg fiatalok inzultáltak.

A lapnak egy 21 éves fiatalember azt mondta, a barátaival megkértek valakit, készítsen róluk fotót, de ő nemet mondott.

„Azt mondta, hogy nem, ami miatt értetlenkedtem, mert semmi rosszat nem akartunk, és hát persze akkor már túl voltunk néhány italon, úgyhogy visszakérdeztem: »Miért nem te faszfej?« Valami ilyesmit mondtam neki, amit persze nem kellett volna” – emlékezett vissza.

Erre Szalai Ádám visszafordult, hogy mindezt szóvá tegye, ekkor derült ki, hogy a futballista testvérét szólították meg.

Szalai odajött hozzám, és elkezdett velem ordibálni. Azt üvöltötte, hogy én senkiházi hogy merek ilyet mondani az öccsének? És már rúgott is a talpával, ami a mellkasomon ért, a földre kerültem, és még akkor is belém rúgott

– mondta.

A Sportal elérte Szalai Ádámot, aki másképp emlékezett a történtekre.

„Valójában az öcsémmel voltam egy találkozón, majd az elköszönésünk után azt láttam, hogy négy nagyon részeg fiatal körbeveszi a testvéremet, az egyikük pedig olyasmit üvöltött az arcába, ami itt idézhetetlen lenne, de támadásra utalt. Jó néhány méternyi távolságból is úgy értékeltem, hogy meg akarják verni a testvéremet. Ezt természetesen nem hagyhattam, visszarohantam, és egy rúgással eltávolítottam a testvéremtől az üvöltöző embert” – mondta a focista.

Azt azonban cáfolta, hogy a földön fekvő embert is megrúgta volna.

A lap szerint az áldozat a történtek miatt feljelentést tett a XI. kerületi kapitányságon, a BRFK megerősítette, hogy ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást garázdaság gyanúja miatt.

Olvasói sztorik