Nemzetközi foci

Topligás sztárcsapatok vinnék a vb-elődöntő hősét

Kirill KUDRYAVTSEV / AFP
Kirill KUDRYAVTSEV / AFP
Bár nem volt a kezdőcsapat tagja, a világbajnoki elődöntőben mégis fontos szerepet játszott Randal Kolo Muani, a francia labdarúgó-válogatott csatára, aki 44 másodperccel a pályára lépése után gólt szerzett Marokkó ellen. Az Eintracht Frankfurt 24 éves támadója komoly csapatok érdeklődését is felkeltette.

A L’Équipe legalábbis azt írta, hogy a játékos a Manchester United és a Bayern München tervei között is szerepel. Az angolok állítólag 60 millió eurós ajánlatra készülnek januárban, bár a lap szerint azonban Kolo Muani, aki csak ezen a nyáron igazolt Frankfurtba (de így már öt gólnál és nyolc gólpassznál jár az idényben) egyelőre a Bundesligában szeretne maradni.

A hírek szerint a Bayern München is szívesen látná, igaz, a bajorok egyelőre hivatalosan még nem érdeklődtek iránta. De sajtóértesülés szerint a nyáron megkaparintanák, márpedig inkább ez a megoldás feküdne a Frankfurtnak, amely legalább a szezon végéig meg akarja tartani, elsősorban a Napoli elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő miatt.

Olvasói sztorik