Nemzetközi foci

Cristiano Ronaldo állítólag aláírt új csapatához

Cristiano Ronaldo aláírt az Al-Nassrhoz, amit várhatóan hivatalosan a szombati Al-Nasszr Al-Khaleej bajnoki meccs után jelentenek be. Ronaldo várhatóan Al Muhammadiyahban fog élni” – fut körbe szaúdi sajtóinformációkra hivatkozva a hír a twitteren, amelyet többek közt a kimondottan hitelesnek számító angol újságíró, futballkönyv-szerző Jonathan Wilson is tovább osztott, illetve a CBS., és a spanyol sportlap, a Marca is 99 százalékosan megerősített.

Ronaldo Szaúd-Arábia kirakatcsapatához igazolásának lehetősége már egy hónapja, a világbajnokság alatt kipattant, sőt hét napja a portugál klasszis már a helyszínen tartózkodik.

Csütörtökről péntekre virradóra az is felmerült, hogy korábbi Real Madrid csapattársa, Sergio Ramos és követi. Ronaldo az első hírek szerint évi 200 millió eurót keres majd. A helyi lap, az Al Riyadiah azt írja, futamidő két és fél év, és ezalatt összesen 200 millió euró fizetést kell kapnia, de már az aláírásért is felvett 100 millió euró bónuszt a 196-szoros portugál válogatott labdarúgó.

Olvasói sztorik