Nemzetközi foci

Ronaldo mellett egy világbajnokot is leigazolhat a szaúdi klub

Aurelien Meunier/Getty Images
Aurelien Meunier/Getty Images

Azóta, hogy Cristiano Ronaldo szakított a Manchester Uniteddel tartja magát a pletyka, miszerint a szaúdi al-Nasszr le akarja igazolni a portugál játékost. A napokban már olyan hírek is terjedtek, miszerint 7 éves, évi 200 millió eurós szerződést írna alá, amelynek az első felében játékosként segítené a klubot, majd a nagykövete lenne a 2030-as szaúdi vb-pályázatnak.

Egyelőre még nem történt hivatalos bejelentés, viszont a szaúdi klubbal egy újabb ismert játékost, a francia válogatottal 2018-ban világbajnoki címet nyert N’Golo Kantét is hírbe hozták.

A 31 éves középpályás szerződése a nyáron lejár. Miután a Chelsea leigazolta a Leicester Citytől, Kanté meghatározó játékosa lett a londoni csapatnak, az utóbbi időben ugyanakkor sokat sérült, ebben a szezonban mindössze két meccsen játszott, ki kellett hagynia a katari vébét is. Ha minden a tervek szerint, akkor is csak február végén térhet vissza.

A The Sun a hírhez hozzátette, hogy Kanté nyitott lenne a szaúdi lehetőségre, ugyanakkor élvezi a londoni életet is, így nem kizárt, hogy hosszabbít a Chelsea-vel, vagy, ha nem sikerül megegyezni a klubbal, akkor a város egy másik csapatánál folytathatja.

Olvasói sztorik