Nemzetközi foci

Salt Bae-t máris kitiltották egy tornáról, amiért Messiékre nyomult a vb-döntő után

Ha esetleg valami már megfeledkezett volna róla, Nusret Gökçe – ismertebb nevén Salt Bae – gondoskodott róla, hogy a világ újra megtanulja a nevét. A török séf ugyanis ott volt vasárnap a katari labdarúgó-világbajnokság döntőjén a dohai Lusail Stadionban, is próbált a győztes argentin csapat majdnem minden tagjával közös képet csinálni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) által megosztott bejegyzés

Így aztán készültek elég kellemetlen felvételek arról, ahogy épp Lionel Messit üldözi egy közös szelfiért (a csapatkapitány ettől nem volt túl boldog), de az is zavarba ejtő, ahogy sokszor szinte kicsavarja a labdarúgók kezéből a világbajnoki trófeát. Amivel még meg is szegte a FIFA szabályait, a nemzetközi szövetség döntése értelmében ugyanis csak egy szűk réteg érhet hozzá a Jules Rimet kupához, a celebséfek pedig nincsenek benne ebben a körben.

Megtörtént az első válaszlépés, az Egyesült Államok kupasorozata, a US Open CUP ugyanis a Twitter-oldalán közölte, hogy kitiltotta a döntőről Salt Bae-t.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) által megosztott bejegyzés

Egyébként nem csak a török séf volt az egyedüli, akinek a jelenléte kiborította a többséget a lefújás után. A meccset a VIP-ből végigszurkoló francia elnök, Emmanuel Macron is például próbálta vigasztalni a vereséget követően Didier Deschamps-t és Kylian Mbappét, akiket viszont ez látványosan hidegen hagyott.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik