Nemzetközi foci

Visszavárja a Barca, de Messi még egy évig maradhat a PSG-ben

STEPHANE DE SAKUTIN / AFP
STEPHANE DE SAKUTIN / AFP
Sajtóhírek szerint további egy évvel meghosszabbítja szerződését Lionel Messi, a Paris Saint-Germain futballistája.

A Le Parisien című napilap beszámolója szerint az argentin válogatottal vasárnap a katari világbajnokságon győztes 35 éves játékos édesapja, egyben ügynöke, Jorge Messi szóban megállapodott a párizsi klub vezetőivel.

Ennek értelmében a hétszeres aranylabdás támadó, akit a katari torna legjobb játékosának választottak, további egy évvel toldja meg jövő nyárig érvényes szerződését a PSG-vel.

Messi 2021 nyarán távozott nevelőegyesületétől, az FC Barcelonától, azóta erősíti a párizsi csapatot, a közelmúltban olyan pletykák láttak napvilágot, hogy nyáron visszatér a katalánokhoz, írta az MTI.

Ezt megerősítendő Joan Laporta elnök nem rejtette véka alá, hogy vissza akarja vinni a csatárt a klubba – igaz, pénzügyileg még nincsen meg hozzá a megfelelő háttér.

Nyilvánvalóan szeretném, ha egyszer visszatérne, de nem tudunk elvárásokat generálni. Egyelőre a PSG játékosa, szerződése van

– nyilatkozta Laporta a BarcaTV-nek. Hozzátette, Messi a futballtörténelem legnagyobb játékosa, és a Barcelona számára ő minden idők legjobbja.

Kapcsolódó
Olvasói sztorik