Nemzetközi foci

Túl cikinek érzi a csatár, hogy a szurkolók a péniszéről énekelnek

MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP
MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Egy labdarúgónak igazi rémálma, ha nem megy a játék, és emiatt a saját szurkolói cikizik. De az se jó, ha annyira szeretik, hogy külön dalt költenek róla, és kissé elvetik a sulykot. Így van ezzel Amad Diallo, a Sunderland elefántcsontparti válogatott csatára is, aki arra kéri a szurkolókat, hogy ha már énekelnek, legalább azt a sort vegyék ki, amelyben a falloszát említik.

A 20 éves támadó a Manchester United igazolt labdarúgója, ám anyaklubjában eddig mindössze kilenc tétmérkőzésen (közte három bajnokin) kapott lehetőséget. Tavasszal a skót Rangersben kapott lehetőséget, augusztus 31-én pedig a másodosztályú Sunderland vette kölcsön.

Ott 13 mérkőzésen négyszer volt eredményes, legutóbb szombaton, a Millwall ellen talált be.

Ennyi idő azonban elég volt ahhoz, hogy az elefántcsontparti labdarúgó népszerű legyen a szurkolók körében, akik már elkészítették saját dalukat is. Ebben egyrészt a csatár futballtudása előtt tisztelegnek, de ennél is tovább menve dicsérik a játékos nemesebb részeit is.

Sunderland-szurkolók! Nagyon jól éreztem itt magam, szeretem az energiátokat. Nagyon jó hallani a nevemet, de érnék némi tiszteletet. A hangerő maradhat, de kérem, változtassatok a szövegen

– üzente.

A közelmúltban a belga Romelu Lukaku is átélt hasonlót, neki szurkolók 60 centis péniszéről énekeltek.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik