Tom Weller/picture alliance via Getty Images
Nemzetközi foci sport

Szaúdi csapat száll harcba Cristiano Ronaldo szerződtetéséért

A Manchester Uniteddel szerződést bontó Cristiano Ronaldót szeretné szerződtetni az Al-Hilal FC.

Szaúd-Arábia egyik legnagyobb klubja már a nyáron is ajánlatot tett az angol klubnak, hogy elhozza a portugál sztárt, ám akkor elutasította az érdeklődést a klub. Most, hogy nincs csapata Ronaldónak, vagyis szabadon igazolható, az Al-Hilal újra próbálkozik, adta hírül a Sky Sports.

A brit híroldal szerint nyáron hárommillió fontot érő szerződést kínáltak volna a támadónak, arról viszont nincs hír, hogy ezúttal milyen kontraktussal csalogatnák Ronaldót. A 37 éves világklasszis jelenleg Katarban szerepel a világbajnokságon, sőt a hír alatt büntetőből betalált Ghánának, amivel a világ első futballistájaként öt vébén is gólt lőtt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!