Nemzetközi foci sport

Meghalt a wimbledoni futball egyik legendája

62 éves korában meghalt a Wimbledon labdarúgócsapatának egykori legendás futballistája, Francis Joseph, erősítette meg közösségi oldalán az angol klub.

„Francis volt az első fekete játékos, aki 1980-as debütálásakor a Dons csapatát képviselte a ligában, később az év játékosa lett” – olvasható.

Joseph az 1980-81-es szezonban érdemelte ki az elismerést, 1982-ben távozott Wimbledonból a Brentfordba , de öt évvel később visszatért kölcsönjátékosként. Összesen 56 alkalommal lépett pályára a csapat színeiben, és 15 gólt szerzett.

Pályafutása során később megfordult többek között a Readingben, a Sheffield Unitedben, a Gillinghamben és a Fulhamben, külföldön futballozott Finnországban és Belgiumban is.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!