Valery Hache / AFP
Nemzetközi foci sport

Edzés közben agyvérzést kapott, meghalt a 42 éves focibíró

42 éves korában meghalt Johan Hamel, közölte a francia labdarúgó-játékvezetők szervezete. Több lap, köztük a The Athletic is azt írta, hogy edzés közben kapott agyvérzést.

Hamel a 2016-2017-es szezontól kezdve vezetett élvonalbeli mérkőzéseket Franciaországban, összesen 136 meccse van a Ligue 1-ben. Ebben az idényben nyolc francia bajnoki jutott neki, november 6-án ő fújta a sípot a Lille és a Rennes bajnokiján, míg múlt vasárnap a VAR-szobában ült a PSG találkozóján.

Ebben a szezonban a Bajnokok Ligájában is bemutatkozott, a negyedik játékvezető volt november elején, amikor a Real Madrid 5-1-re legyőzte a Celticet.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!