Urbanandsport / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Nemzetközi foci sport

Télen nem igazolhat új játékost a Barcelona

A Barcelona jó ideje anyagi gondokkal küzd, de a klub nem fogta vissza magát a nyáron, amikor az átigazolásokról volt szó: a Transfermarkt adatai szerint a katalán klub 150 millió eurónál is többet fizetett, amikor megszerezte Raphinhát, Jules Koundét és Robert Lewandowskit.

A spanyol liga keménykedett egy sort, de végül minden új igazolást regisztrálhatott a Barca, és a fent említett hármasból Lewandowski tűnik eddig a legjobb fogásnak, aki 13 góljával vezeti a góllövőlistát, de Raphinha neve mellett sem mutat rosszul a 2 gól és 2 gólpassz.

A csapat a BL-ben csak a harmadik lett a csoportjában, így az Európa Ligába került, ahol a Manchester Uniteddel találkozik majd, a bajnokságban viszont az élről várja majd a világbajnokság utáni folytatást. Úgy tűnik, Xavinak a jelenlegi kerettel kell majd sáfárkodnia, mivel Joan Laporta, a Barca elnöke úgy nyilatkozott, hogy a télen nem tudnak majd új játékost igazolni a spanyol liga pénzügyi fair play szabálya miatt.

Megpróbáljuk meggyőzni a ligát, hogy legyen rugalmasabb a kérdésben

– jelezte Laporta, hogy a maga részéről még nem adta fel.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!