KOVÁCS TAMÁS/MTI
Nemzetközi foci sport

A Fradi csatára két meccses eltiltást kapott

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) legutóbbi ülésén

  • Bamgboye Funsót (MOL Fehérvár FC) egy,
  • míg Ryan Mmaee-t  (FTC) kettő

soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltásban részesült.

A Ferencváros csatárát a Paks ellen 3-2-re megnyert mérkőzés hosszabításában állította ki játékvezető egyből piros lappal, mivel Botka Endre 92. percben szerzett győztes gólja utáni feszültség, lökdösődés, verbális csata után Andó-Szabó Sándor úgy ítélte meg, Mmaee olyat tett, vagy mondott, aminek piros lap kellett legyen a következménye.

A FEB az Újpest FC-t a DVSC és ZTE elleni idegenbeli, valamint a Puskás elleni hazai mérkőzésén, míg a MOL Fehérvárt a Vasas elleni idegenbeli és az FTC elleni hazai mérkőzésén történt szurkolói cselekményekért pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!