Lindsey Parnaby / AFP
Nemzetközi foci sport

Guardiola bizarr forgatókönyvet vázolt fel a vb utánra

Összekerült a Manchester City és a Liverpool az angol Ligakupában, a tervek szerint a meccset a világbajnokságot követő héten rendeznék. Pep Guardiola már fanyalgott korábban is a feszített angol menetrend miatt, most viszont már viccelődve reagált arra, kik léphetnek majd pályára.

Klopp lesz a balhátvéd, én a védekező középpályás. Ez a terv

felelte pénteki sajtótájékoztatóján a katalán szakember, aki nem is akart tippelgetésbe belemenni, hány játékos lesz bevethető manchesteri és liverpooli oldalon.

Guardiola azt mondta, minden azon múlik, meddig jutnak a válogatottak, kinek mennyi pihenő jut. Aztán, majd ha visszatértek a kerettagok, akkor lehet eldönteni, kivel lehet számolni. A Cityből egyébként vannak, akik nem lesznek ott a vébén, Riyad Mahrez és Erling Haaland válogatottja nem jutott ki, Sergio Gómez és Rico Lewis pedig egyelőre még nem tagja a spanyol és az angol keretnek.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!