RAMIRO GOMEZ / TELAM / AFP
Nemzetközi foci sport

Szolid kis argentin döntő: annyi piros lapot osztott ki a bíró, hogy elfogyott az egyik csapat

A sok kiállítás miatt elfogyott a Boca Juniors, így idő előtt ért véget Argentínában a Szuperkupának beillő Trofeo des Campeones, amelyen a Racing Club volt az ellenfél.

A meccsen a Boca szerzett vezetést Briasco révén, majd az első félidő közepén Rojas egyenlített, igaz, ehhez kellett a Boca-kapus, Rossi bénázása is, aki bevédte a nem túl erős löketet.

A rendes játékidőben több gólt már nem született, viszont mindkét csapat megfogyatkozott még a hosszabbítás előtt, két kolumbiai játékos, Villa és Carbonero kakaskodásának páros kiállítás lett a vége.

Aztán a 100. percben a labda helyett az ellenfél combjába rúgó Villa is megkapta a levonulási parancsot, így a Boca kilenc emberrel maradt. A győztes gól a 118. percben született meg, Alcaraz ért oda egy beadásra, és pompás fejest küldött a bal sarokba.

A hosszabbítás hosszabbításában aztán záporoztak a piros lapok, a Racingból Alcarazt és Galvánt szórta ki a bíró, a Bocanál pedig a kispadról kiállított González mellett még négyen fejezték be idő előtt a meccset. Amikor Tello spori VAR-ozás után dumáért kiállította a Boca csatárát, Benedettót is, a Racing-játékosok hatalmas ünneplésben törtek ki, mivel az ellenfélnek nem maradt elég játékosa, hogy befejezze a döntőt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!