INA FASSBENDER / AFP
Nemzetközi foci sport

Az egyik csapatorvos kigáncsolta, a másik fejbe rúgta saját játékosát

A Borussia Dortmund 3-0-ra legyőzte a VfL Bochum együttesét a Bundesliga 13. fordulójának szombati mérkőzésén.

Mégsem a 17 éves Youssoufa Moukoko duplájáról, vagy a BVB remekléséről marad emlékezetes az összescsapás, hanem a két csapat orvosairól. A szakemberek egy ütközés után szaladtak pályára, de újabb problémákat hoztak össze. A Dortmund orvosa úgy csúszott el, hogy gyakorlatilag fölrúgta saját csapatának játékosát.

A bochumiak doktora sem húzta föl a stoplisát, bár talán jobb is, mivel a bal lábával úgy csúszott meg, hogy Anthony Losilla fejébe rúgott.

Pedig a Bochumnak így is van elég baja, mindössze hét pontot gyűjtve áll az utolsó előtti helyen a tabellán.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!