Twitter
Nemzetközi foci sport

Villant a piros lap a női focistának, aki felrúgta az ellenfelet, majd bemutatott neki

Az első félidő legvégén 0-0-ra állt az Egyesült Államok keleti partján található egyetemek számára kiírt ACC-bajnokság egyik elődöntője, amelyen az ötödik kiemelt Duke az első helyen rangsorolt North Carolinával játszott, amikor a Duke focistája, Maggie Graham elvesztette a fejét.

Graham a félpályánál szabálytalankodott Tori Dellaperutával, amiért járt volna neki a sárga lap. Dellaperuta nehezen viselte a szabálytalanságot, és meglökte Grahamet, aki erre mindkét középső ujját felmutatta neki. A vége az lett, hogy Graham piros, Dellaperuta sárga lapot kapott a heveskedés miatt.

Robbie Church, a Duke vezetőedzője később azt nyilatkozta, 22 éve ez volt az első kiállítás a csapatban.

A North Carolina nem tudott mit kezdeni az emberelőnnyel, aztán második sárga lappal elvesztette Dellaperutát, így a létszám kiegyenlítődött, ám gól a hosszabbításban sem esett, végül a tizenegyespárbajt 7-6-ra nyerte meg a North Carolina.

A másik elődöntőben, a második kiemelt Florida State is tizenegyesekkel ment tovább a harmadikként rangsorolt Notre Dame ellen, de azon a meccsen hat gól is esett, mielőtt eljutottak a csapatok a büntetőkig.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!