Nemzetközi foci

Villant a piros lap a női focistának, aki felrúgta az ellenfelet, majd bemutatott neki

Twitter
Twitter

Az első félidő legvégén 0-0-ra állt az Egyesült Államok keleti partján található egyetemek számára kiírt ACC-bajnokság egyik elődöntője, amelyen az ötödik kiemelt Duke az első helyen rangsorolt North Carolinával játszott, amikor a Duke focistája, Maggie Graham elvesztette a fejét.

Graham a félpályánál szabálytalankodott Tori Dellaperutával, amiért járt volna neki a sárga lap. Dellaperuta nehezen viselte a szabálytalanságot, és meglökte Grahamet, aki erre mindkét középső ujját felmutatta neki. A vége az lett, hogy Graham piros, Dellaperuta sárga lapot kapott a heveskedés miatt.

Robbie Church, a Duke vezetőedzője később azt nyilatkozta, 22 éve ez volt az első kiállítás a csapatban.

A North Carolina nem tudott mit kezdeni az emberelőnnyel, aztán második sárga lappal elvesztette Dellaperutát, így a létszám kiegyenlítődött, ám gól a hosszabbításban sem esett, végül a tizenegyespárbajt 7-6-ra nyerte meg a North Carolina.

A másik elődöntőben, a második kiemelt Florida State is tizenegyesekkel ment tovább a harmadikként rangsorolt Notre Dame ellen, de azon a meccsen hat gól is esett, mielőtt eljutottak a csapatok a büntetőkig.

Olvasói sztorik