Josep LAGO / AFP
Nemzetközi foci sport

Ez a hír sokkolhatja a Barcelona szurkolóit: visszavonul Gerard Piqué

Csütörtök este váratlan bejelentést tett Gerard Piqué, a Barcelona világ-. és Európa-bajnok játékosa, aki közölte, az Alméria elleni szombati bajnoki lesz az utolsó mérkőzése, ugyanis azt követően visszavonul a futballtól.

„Mint sokan közületek, én is mindig Barcelona-szurkoló voltam, és futballcsaládba születtem. Nagyon fiatalon nem labdarúgó, hanem a Barcelona labdarúgója akartam lenni” – írta a 35 éves védő, aki a katalánokkal nyolcszor volt bajnok, hétszer Király-kupa győztes, háromszor nyert Bajnokok Ligáját, európai Szuperkupát és klubvilágbajnokságot.

„A futball és a Barcelona mindent megadott nekem. És most, hogy ennek a gyereknek minden álma valóra vált, szeretném elmondani, hogy úgy döntöttem, hogy itt az ideje, hogy véget vessek ennek az utazásnak. Mindig is mondtam, hogy a Barcelona után nem lesz más csapatom, és ez így is marad.

A szombati lesz az utolsó meccsem a Camp Nouban. Újra szurkoló leszek, támogatom a csapatot, és átadom a Barcelona iránti szeretetemet a gyerekeimnek, ahogy a szüleim tették velem.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!