Anke Waelischmiller / Sven Simon / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance via AFP
Nemzetközi foci sport

Manuel Neuer először beszélt rákbetegségéről

Megdöbbentő vallomással lépet a nyilvánosság elé Manuel Neuer, a Bayern München világbajnok kapusa, aki elárulta, hogy rákkal küzdött, ami miatt háromszor is műtötték.

A 36 éves, 116-szoros német válogatott kapus sajtóközleményben jelezte, hogy a bőrrák az arcán jelentkezett, de a műtétekre évekkel ezelőtt került sor.

Azaz az idei világbajnoki részvétele nem forog veszélyben – bár jelenleg vállízületi fájdalommal bajlódik.

Neuer nem ok nélkül hozta nyilvánosságra korábbi betegségét, ugyanis a teniszező Angelique Kerberrel együtt napvédő krémet dobott piacra. A háromszoros Grand Slam-győztes klasszisnak napfény által kiváltott hiperpigmentációja van.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!