MARCO BERTORELLO / AFP
Nemzetközi foci sport

„Ha sikerül a címvédés, csináltatok még egy tetoválást” – jó hírt kaptak a Milan-drukkerek

Két évvel, 2025-ig meghosszabbította szerződését az olasz labdarúgó-bajnokságban címvédő AC Milannal Stefano Pioli vezetőedző. A klub hétfőn jelentette be, hogy az 57 éves tréner aláírta az új megállapodást, írta az MTI.

Piolit 2020 elején – néhány hónap munka után – majdnem menesztették, a klub előrehaladott tárgyalásokat folytatott a német Ralf Rangnickkal, a vezetőség végül meggondolta magát, s ez okos lépésnek bizonyult.

A szakemberrel 2020-ban a hatodik, 2021-ben a második helyen végzett a csapat, majd tavasszal 11 év után ismét bajnokságot nyert.

A szerződéshosszabbítás mindig izgalmas, és ez az a helyzet, amit szerettem volna. Köszönöm a tulajdonosoknak, ez még több energiát ad ahhoz, amit csinálok. Ha sikerül a címvédés, csináltatok még egy tetoválást

nyilatkozta a szakember.

„Ha valakinek köszönetet kell mondanom, az az apám, mert nagyszerű tanácsokat adott nekem. Őszinte és nagylelkű ember volt: nagyon büszke lenne arra, amit csinálok.”

Piolit, aki korábban semmilyen trófeát nem gyűjtött edzőként, az év legjobb trénerének is megválasztották a Serie A-ban. Az AC Milan jelenleg a harmadik helyen áll a bajnokságban, hat ponttal van lemaradva az éllovas Napolitól.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!