Nemzetközi foci sport

Középkezdés után ilyen bizarr gólt még nem látott a világ

Szombaton gólokban gazdag mérkőzésen 5-3-as győzelmet aratott a Feyenoord U21-es csapata az ADO Den Haag ellen, így megőrizte a harmadik helyét az utánpótlás-bajnokság élvonalában.

Olyan meccskezdést viszont nagyon ritkán látni, amilyet a hágaiak produkáltak: a vendégek hazagurították a labdát a kapusnak, aki elcsúszott, a Feyenoord csatára, Nesto Groen lecsapott a labdára, és könnyedén az üres kapuba gurított. Nyolc másodperc alatt gólt szerezni nem mindennapos teljesítmény.

A hazaiak végül 5-3-ra nyertek, úgy, hogy bár a Den Haag a triplázó Nick Broekhuizen vezetésével 3-3-ra kiegyenlített, azonban Ilyas el Moussaoui a 91., Ezequiel Bullaude pedig a 93. percben is betalált.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!