Antonio Borga / Eurasia Sport Images / Getty Images
Nemzetközi foci sport

Messi lába elsült, többen már a szezon góljáról beszélnek

Látványos adok-kapokba ment bele a PSG és a Troyes szombaton a francia bajnokságban, amelyből végül a címvédő párizsiak jöttek ki jobban, 4-3-ra nyertek ugyanis. A csapat mindhárom sztárja kivette a részét a győzelemből: Lionel Messi és Neymar góllal és gólpasszal zárt, Kylian Mbappé pedig egy találattal, az volt ráadásul a negyedik a hazaiak részéről, ami győzelmet ért.

Messi az 55. percben, egy távoli bombával volt eredményes, nem sokkal azután, hogy a Troyes meglepetésre másodszor is vezetést szerzett. A Twitter valósággal felrobbant, többen is elkönyvelték a szezon góljának az argentin találatát.

A PSG a héten tizenegy gólt szerzett, a Troyes elleni bajnoki előtt ugyanis 7-2-re verte a Maccabi Haifát a Bajnokok Ligájában. Ami a Ligue 1-et illeti, ott egyelőre megállíthatatlan a csapat, 13 forduló alatt ez volt a 11. győzelem két döntetlen mellett. 36 gólt szerzett és csak nyolcat kapott a Paris Saint-Germain, amely öt ponttal vezet a Lens előtt.

Kapcsolódó
Kevesen tudnak úgy érkezni, mint Lewandowski a 93. percben
A ráadásban harcolta ki a győzelmet a Barcelona.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!