Daniel LEAL / AFP
Nemzetközi foci sport

Conte szívrohamot kapott volna, ha megint elveszik a Spurs gólját

A Premier League 14. fordulójának legnagyobb bravúrját a Tottenham hajtotta végre, ugyanis kétgólos hátrányról úgy fordított, hogy a győztes gólt Rodrigo Bentancur a 92. percben szerezte.

Ezt látva Antonio Conte edző felállt a kispadról, és eltűnt a játékoskijáróban. Később azt mondta, egyszerűen nem akarta átélni azt, amit három nappal korábban a Bajnokok Ligájában: akkor Harry Kane találatát a videobíró érvénytelenítette a Sporting ellen, maradt az 1-1-es eredmény, az olasz szakember pedig olyan hevesen reklamált, hogy piros lapot kapott.

Szívrohamot kaptam volna, ha valami történik, ezért lementem az alagútba. Csak akkor jöttem vissza, amikor megtudtam, hogy szabályos a gól

nyilatkozta.

„Amikor egyenlítettünk, az egyetlen gondolatunk az volt, hogy labdát szerezzünk, menjünk és játsszunk. Ez nagyon pozitív és ezt akarom látni a játékosaimtól.”
Conte szerint ez a győzelem létfontosságú volt számukra, különösen a Premier League-ben elszenvedett két vereség után.

„Ez lelkesedést, szenvedélyt kell, hogy adjon nekünk a marseille-i Bajnokok Ligája-csatára, amely a továbbjutásról dönt.”

Kapcsolódó
Egykori játékosai megleckéztették, valóra vált a Chelsea-edző rémálma
Kilenc veretlen meccs után excsapata alaposan elverte.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!