CARMEN JASPERSEN / Deutsche Presse-Agentur GmbH / dpa Picture-Alliance via AFP
Nemzetközi foci sport

„Aszociális és gyáva emberek” – kiakadt a söröspohárral megdobált edző

Továbbra is nagyon gyengén teljesít a Bundesligában a Hertha labdarúgócsapata, amely 12 forduló alatt mindössze kétszer tudott nyerni, és 11 pontjával egyelőre a kiesés ellen küzd.

A berliniek a Bundesliga hétvégi fordulójának pénteki nyitómérkőzésén Brémában léptek pályára, és végül a hazaiak Nicklas Füllkrug 85. percben szerzett góljával 1-0-ra nyertek.

Nem elég a vereség, Sandro Schwarz edzőnek még a Werder-szurkolókkal is meg kellett küzdeni, ugyanis a Hertha trénerét a meccs végén söröspoharakkal dobálták meg

Aszociális és gyáva emberek. Aki ezt csinálja, az álljon fel és vállalja az arcát is

dühöngött Schwarz, aki hozzátette, ez nem a teljes Werder-tábornak szóló kirohanása, mert tudja, csak négy-öt ember viselkedett minősíthetetlenül.

A sajtótájékoztatón támogatást kapott kollégájától, Ole Wernertől, aki abszurdnak és szégyenteljesnek minősítette a történteket, és bocsánatot kért.

„Ez abszurdum. Nem tudom, hogyan jut valakinek az eszébe, hogy 50-60 eurót költsön egy jegyre és azt higgye, hogy ezzel jogot szerzett arra, hogy bármit megtegyen.

Ilyennek nincs helye a stadionban, sajnálom, ami történt

– mondta.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!