CRISTINA QUICLER / AFP
Nemzetközi foci sport

Griezmann szögletgóllal küldte padlóra az ellenfél kapusát

Antoine Griezmann két góljával győzött az Atlético Madrid a Betis ellen a spanyol bajnokság 11. fordulójában.

Amilyen jó emlékei lesznek a francia csatárnak a meccsről, annyira kellemetlen lesz visszagondolnia rá Rui Silvának, a Betis portugál kapusának. Griezmann ugyanis az első gólt szögletből csavarta be,

a másodiknál pedig kötényben tette el a labdát.

2018. december 15. óta ez volt az első bajnoki duplázása Griezmann-nak az Atleti mezében, és a klub örökrangsorában feljött a harmadik helyre 147 góljával.

A világbajnok csatár öt gólnál tart a bajnokságban, ezzel már felülmúlta a tavalyi termését, akkor hárommal zárt.

La Liga, 11. forduló:

Betis – Atlético Madrid 1-2 (0-0)
gól: Fekir (84.), illetve Griezmann (54., 71.)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!