Bruzák Noémi / MTI
Nemzetközi foci sport

Az 56-os magyar hősökre emlékeztek a bolgár focimeccsen

Október 23-án az 1956-os forradalomra emlékezik Magyarország. Az elmúlt években több külföldi szurkolótábor is megemlékezett az 56-os magyar hősökről, és most így tettek a bolgár Levszki Szófia fanatikusai is, akik a Lokomotiv Plovdiv elleni meccsen egy olyan molinót mutattak fel, amelyen a dátum és a kivágott közepű magyar zászló mellett az a felirat szerepelt: Szózat a szabadságért!

A szófiai meccs 1-1-es döntetlenre végződött, így a negyedik Plovdiv maga mögött tartotta a Levszkit, amelynek három pont a lemaradása, de van egy elmaradt találkozója.

A kiemelt képen katonai tiszteletadással, Novák Katalin köztársasági elnök jelenlétében felvonják a nemzeti lobogót az 1956-os forradalom és szabadságharc 66. évfordulóján az Országház előtti Kossuth Lajos téren.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!