uhfc.tv
Nemzetközi foci sport

Ádám Martin bajnoki címet érő gólt lőtt Dél-Koreában

A válogatott Ádám Martin ugyan csak csereként, csapata 1-0-ás hátrányánál, csak a 67. percben lépett pályára, ám milyen jó, hogy Hong Myung-bo edző ezt a döntést hozta. A magyar válogatott csatár a 75. percben előbb fejjel adott gólpaszt Um Vong Szannak, majd a 86. percben egy szöglet után közelről hálóba testezte a labdát, és eldöntötte a meccset, egyben a bajnoki cím sorsát. Íme:

Az Ulszan Hyundai Kangvon FC elleni 2-1-es vendéggyőzelme ugyanis azt jelentette, hogy Ádám csapata biztosította bajnoki címét a dél-koreai labdarúgó-élvonalban.

Kapcsolódó
Ádám Martin: Lehet utánam csinálni
A Paks csatára 22 forduló alatt 21 gólt szerzett, mellé kiosztott négy gólpasszt is, azaz meccsenként átlag 1,14 gólban van benne. A válogatott meghívón nem lepődne meg, és azt mondja, a statisztikái miatt keleti és nyugati klubok is érdeklődnek iránta, de nem kapkod. A pénz nem igazán mozgatja, a kilókról pedig nem beszél, mert mindig is masszív srác volt. Interjú Ádám Martinnal, Forráskút leghíresebb emberével.

Ádámnak ez volt a 13. mérkőzése, a kilencedik találata és a harmadik gólpassza a dél-koreai bajnokságban. A legutóbbi három szezonban ezüstérmes Ulszan immár behozhatatlan előnnyel vezet a tabellán az elmúlt öt idény bajnoka, a Csonbuk Motors előtt, így 17 év után lett ismét aranyérmes.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!