Paul Ellis / AFP
Nemzetközi foci sport

Őrizetbe vették a Manchester United támadóját

Őrizetbe vették Angliában Mason Greenwoodot, a Manchester United támadóját, írja több brit lap, köztük a Guardian is. A hírek szerint szombaton, az otthonában állította elő a rendőrség, miután

megsértette az óvadék ellenében feltételesen szabadlábra helyezése feltételeit.

A 21 éves Greenwoodot nemi erőszak és bántalmazás miatt januárban letartóztatták, később halálos fenyegetéssel is megvádolták. Egyelőre még nem emeltek vádat ellene, mindenesetre január 22. óta nem lépett pályára.

Kapcsolódó
Kiderült, hogy a Manchester United focistája megverte a barátnőjét
Képekkel és hangfelvétellel bizonyította Harriet Robson, hogy bántalmazták.

A Manchester United az ügy kirobbanása óta felfüggesztette játékosát, ugyanakkor a hírek szerint addig kapja heti 75 ezer fontos fizetését, míg nem születik ítélet az ügyében. A játékos a klub saját nevelése, eddig 129 meccsen lépett pályára és 35 gólja van.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!