Nemzetközi foci bajnokok ligája

Az öltözőben őrjöngött a Juve elnöke, a játékosokat is megfenyegette

Marco Canoniero / LightRocket via Getty Images
Marco Canoniero / LightRocket via Getty Images

A kiesés szélén táncol a Juventus a Bajnokok Ligájában, mellette pedig a bajnokságban is szenvedősen szerepel a csapat. A Maccabi Haifa elleni vereség után Andrea Agnelli, a klub elnöke állt a kamerák elé, azt mondta, eljött a pillanat, amikor vállalni kell a felelősséget. Megerősítette a posztján a sokat bírált vezetőedzőt, Massimiliano Allegrit és azt mondta, a mutatott játék nem egy ember hibája, hanem az egész klubé.

Mindezek után csütörtökön a Gazzetta dello Sport arról írt, Agnelli az izraeli vereség után bement az öltözőbe és komoly jelenetet rendezett.

Kapcsolódó
Az újabb kínos pofon ellenére is kitart edzője mellett a Juventus
Most már bravúr lenne az olasz csapattól, ha továbbjutna a Bajnokok Ligája csoportköréből.

A lap informátorai szerint még sosem látták ilyen dühösnek a klubelnököt, aki üvöltve közölte a játékosokkal, hogy mostantól a világbajnokságig mindenkit külön-külön értékelnek az addig nyújtott teljesítménye alapján. Aki nem üti meg az elvárt szintet, attól januárban megválnak, még ha azt is kockáztatják, hogy esetleg ki kell rúgni és a Juventus ezzel pénzt veszít. Andrea Agnelli hangoztatta, hogy nem akarja felmenteni Allegrit sem a problémák alól, de csak az ő kirúgása szerinte nem oldaná meg a dolgot – ahogy a tévés nyilatkozatában rámutatott, nem is hisz abban, hogy év közben kell edzőt váltani.

A Juve a hétvégén a Torino ellen lép pályára a bajnokságban. A világbajnokságig azzal együtt még összesen nyolc tétmeccse lesz a csapatnak, a játékosoknak ennyi idejük lesz meggyőzni a vezetőséget arról, hogy illenek a Juventushoz.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik