Nemzetközi foci bajnokok ligája

Húsz öltéssel kellett összevarrni a Real hősének fejsérülését

Mateusz Slodkowski / DeFodi Images via Getty Images
Mateusz Slodkowski / DeFodi Images via Getty Images

A Real Madrid a 95. percben egyenlített ki a Sahtar Donyeck vendégeként, ezzel a pontszerzéssel pedig bebiztosította a továbbjutását az egyenes kieséses szakaszba. A vendégek gólját az lőre húzódó Antonio Rüdiger szerezte, Toni Kroos varázsolta a fejére a labdát, a védő pedig a kapuba fejelte azt még úgy is, hogy a levegőben ütközött Anatolij Turbinnal, a donyeckiek kapusával.

Kapcsolódó
A Real Madrid hőse a 95. percben mentett pontot, de ömlött a vér a fejéből
Antonio Rüdiger borzasztó szerencsétlenül ütközött, de egy pontot megmentett a csapatának. Chelsea otthonában verte a Milant, az RB Leipzig pedig Glasgow-ban a Celticet.

Mindkettejüket ápolni kellett, Rüdiger vérző fejjel hagyta el a pályát. A Diario As szerint 20 öltéssel varrták össze a sebet a fején.

„Van egy vágás a homlokán. A körlményekhez képest jól van, eszméleténél van, mosolyog. Boldog, mert fontos gólt szerzett. Sőt, még a pályára is vissza akart menni” – adott helyzetjelentést a lefújás után Carlo Ancelotti játékosa állapotáról.

Később maga Rüdiger is posztolt egy mosolygós képet az Instagram-sztorik között, mellétette, hogy „élünk”. Egy, az ütközésről készült fotót pedig úgy kommentált, hogy ami nem öl meg, az megerősít.

Instagram

Szerdán további vizsgálatok várnak rá, hogy kiderüljön, tört-e valamelyik csontja, és hogy pontosabban meg lehessen mondani, mennyit kell kihagynia.

Ami a Real Madridot illeti, a továbbjutással továbbra is hibátlan a csapat a csoportkörben: a Bajnokok Ligájában 31 alkalomból 31-szer jutott tovább a csoportból.

Olvasói sztorik