Patrick Goosen/BSR Agency/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Fogdosás, verekedés és törött állkapocs – szexuális erőszakkal vádolnak egy 20 éves focistát

Szexuális erőszakkal és verekedéssel jelentették fel a Voldendam játékosát, Tayrell Woutert.

Kapcsolódó
Dusan Tadics abba sérült bele, hogy betörőkkel verekedett
Pont akkor ért haza az Ajax csatára, amikor már betörtek a betolakodók.

Az NHNieuws cikke szerint a holland klub 20 éves csatára ellen nyomozás indult, miután egy nyári éjszakán görbe estét csapott egy éjszakai klubban. A vádak szerint először megfogdosta egy lány melleit, majd amikor védekezni kezdett, Wouter egy társa nyakon ragadta és többször fejbe verte. Ezután mindketten verni kezdték, de a klubban bulizók azonban azonnal a lány segítségére keltek.

Az áldozatot kórházba kellett vinni, eltört az állkapcsa, amellyel még aznap megműtötték. Az állkapcsát hat hétig nyolc csavar rögzítette, beszélni sem tudott, sőt enni is csak szívószálon keresztül.

A rendőrség jelenleg is vizsgálja az esetet, a súlyos vádak ellenére még nem tartóztatták le Tayrell Woutert. A támadás másik résztvevője még nem ismert, de a biztonsági kamerák rögzítették az arcát.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!