Mehmet Eser / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP
Nemzetközi foci sport

Emberrablási és zsarolási ügybe keveredett a PSG katari elnöke

Emberrablási és zsarolási ügybe keveredett a PSG katari elnöke, Nasszer al-Kelaifi, írja a Marca.

A spanyol lap megemlíti, hogy egy 41 éves, családjával Katarban élő francia-algériai üzletembert 2020. január 13-án tartóztattak le, és az év november 1-ig tartottak bebörtönözve.

A férfi, bizonyos Tayeb B. állítólag kompromittáló információkkal rendelkezett al-Kelaifiről, aki tagja lehetett annak a körnek, amely a szavazatok megvásárlásával elérte, hogy Katar rendezze a 2022-es focivébét.

A fizikailag folyamatosan bántalmazott férfit végül csak akkor engedték szabadon, amikor odaadta a szóban forgó iratokat al-Kelaifi ügyvédjeinek. A francia média értesülései szerint a férfi letartóztatását a katari emír, Tamim bin Hamád al-Táni rendelhette el.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!